Siirry pääsisältöön

Hammasharjat myytiin loppuun - kahdesti


Leirisuoralla leiriläisiä palvelevat Säihke Shop ja Scandinavian outdoorin leirimyymälä.
- Hyvin menee ja kauppa käy, Sari Vihermäki kertoo vierailupäivänä Säihke Shopin tiskin takaa.
Leirituotekaupan myydyin tuote on ollut Säihke t-paita. Aikuisten koot suosituimmasta paidan väristä, lilasta, on jo myyty loppuun. Lisäksi kupilkat ja mahdollisuus painaa Säihke-logo omaan tuotteeseen on kiinnostanut asiakkaita. Maanantaille on suunniteltu “Tuunaa oma tuote”-päivää. Leirituotekaupasta on tarjolla myös hygieniatuotteita.
- Hammasharjojen menekki on yllättänyt meidät täysin, ne on myyty loppuun kahteen kertaa, Sari kertoo.
Scandinavian outdoorin leirimyymälä palvelee Säihkeellä vielä tänään sunnuntaina.
- Kahteen mennessä kannattaa poiketa ostoksille, leirimyymälän vastaava Karo Oksa vinkkaa.
Kahden jälkeen aletaan jo pikkuhiljaa purkaa myymälää ja pakkaamaan tuotteita. Myydyimmät tuotteet Säihkeellä ovat olleet istuinalustat ja Sporkit. Myös riippumattoja on myyty hyvin.
- Yhteistyö leirituotekaupan kanssa on toiminut todella hyvin, Karo kehuu.
Scandinavian outdoorin poistuttua Säihkeeltä leirituotekaupan viereen tulee leiri outlet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eka kerta partioleirillä - Eeddspeaks ja Vinkare: "Tulisin uudestaankin"

Videobloggaajat Eeddspeaks eli Eetu Pesonen ja Vinkare eli Ville Kankare vierailivat tiistaina elämänsä ensimmäistä kertaa partioleirillä. Säihkeellä Pesonen ja Kankare pääsivät muun muassa tutustumaan leirialueeseen ja kokeilemaan seikkailupuiston aktiviteetteja.
Pesonen kertoo, että hänellä on muutamia sukulaisia, jotka ovat partiossa. Heidän puheistaan Pesonen tiesi, että on isoja tapahtumia. Mitään näin isoa hän ei kuitenkaan odottanut.
- Ehkä odotin samaa, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa. Odotin, että on telttoja ja siinä se, mutta olikin erilaisia alueita ja tosi mielenkiintoisia rakennelmia ja paljon riippumattoja, Pesonen sanoo.
- Positiivinen yllätys.
Kankareen partio-opit tulevat samasta lähteestä kuin monen muunkin: Aku Ankasta.
- Mulla oli sudenpentujen käsikirja ja se vaikutti hankalalta. Jotenkin oli mielikuva, että pitää olla jämpti. Mutta täällähän on aika paljon hauskoja aktiviteetteja, Kankare sanoo.
Kankare on toki kuullut kavereiltaan partioleireistä ja ja…

Pienkuormaaja lähti siirtämään Bajamajaa - yllätys oli melkoinen, kun sisällä olikin asiakas

Lukiokurssi Säihkeestä - tällaista on opiskelu partiolukiossa

Säihkeelle osallistuu pieni joukko Pihtiputaan lukiossa Partio- ja johtajalinjalla opiskelevia partiolaisia. Hile haastatteli heistä kahta, Simeon Heikkistä ja Ilona Tiaista.
Vaasasta lähtöisin oleva Simeonin Pihtiputaalle houkutteli mahdollisuus yhdistää harrastus koulunkäyntiin. Säihkeestä hän kuuli Ilonan poikaystävältä. Säihkeellä ensihoitajan ammatista haaveilevalla vapaapalokuntalaismiehellä on pestit EA:n ja pelastuksen tiimeissä.
Pihtiputaalta löytyy partiolinjan lisäksi neljä muuta erikoislinjaa ja yleislinja. Linjaopintoja on koulun aikana 16 lukiokurssia.
- Linjaopintoja on keskimäärin yksi tunti viikossa, mutta lukujärjestykset elävät tarpeen mukaan, Simeon kertoo.
Partio- ja johtajalinjan linjaopinnoista neljäsosa on partiosisältöjä. Lukion ohessa voi halutessaan suorittaa myös samoajan ikäkausiohjelman ja partiojohtajan peruskurssin.
Partiolinjalaiset ovat linjaopintojensa puitteissa järjestäneet tapahtumia ja tehneet erilaisia projekteja ja opintomatkoja. Yksi opintoma…