Siirry pääsisältöön

Hammasharjat myytiin loppuun - kahdesti


Leirisuoralla leiriläisiä palvelevat Säihke Shop ja Scandinavian outdoorin leirimyymälä.
- Hyvin menee ja kauppa käy, Sari Vihermäki kertoo vierailupäivänä Säihke Shopin tiskin takaa.
Leirituotekaupan myydyin tuote on ollut Säihke t-paita. Aikuisten koot suosituimmasta paidan väristä, lilasta, on jo myyty loppuun. Lisäksi kupilkat ja mahdollisuus painaa Säihke-logo omaan tuotteeseen on kiinnostanut asiakkaita. Maanantaille on suunniteltu “Tuunaa oma tuote”-päivää. Leirituotekaupasta on tarjolla myös hygieniatuotteita.
- Hammasharjojen menekki on yllättänyt meidät täysin, ne on myyty loppuun kahteen kertaa, Sari kertoo.
Scandinavian outdoorin leirimyymälä palvelee Säihkeellä vielä tänään sunnuntaina.
- Kahteen mennessä kannattaa poiketa ostoksille, leirimyymälän vastaava Karo Oksa vinkkaa.
Kahden jälkeen aletaan jo pikkuhiljaa purkaa myymälää ja pakkaamaan tuotteita. Myydyimmät tuotteet Säihkeellä ovat olleet istuinalustat ja Sporkit. Myös riippumattoja on myyty hyvin.
- Yhteistyö leirituotekaupan kanssa on toiminut todella hyvin, Karo kehuu.
Scandinavian outdoorin poistuttua Säihkeeltä leirituotekaupan viereen tulee leiri outlet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienkuormaaja lähti siirtämään Bajamajaa - yllätys oli melkoinen, kun sisällä olikin asiakas

Eka kerta partioleirillä - Eeddspeaks ja Vinkare: "Tulisin uudestaankin"

Videobloggaajat Eeddspeaks eli Eetu Pesonen ja Vinkare eli Ville Kankare vierailivat tiistaina elämänsä ensimmäistä kertaa partioleirillä. Säihkeellä Pesonen ja Kankare pääsivät muun muassa tutustumaan leirialueeseen ja kokeilemaan seikkailupuiston aktiviteetteja.
Pesonen kertoo, että hänellä on muutamia sukulaisia, jotka ovat partiossa. Heidän puheistaan Pesonen tiesi, että on isoja tapahtumia. Mitään näin isoa hän ei kuitenkaan odottanut.
- Ehkä odotin samaa, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa. Odotin, että on telttoja ja siinä se, mutta olikin erilaisia alueita ja tosi mielenkiintoisia rakennelmia ja paljon riippumattoja, Pesonen sanoo.
- Positiivinen yllätys.
Kankareen partio-opit tulevat samasta lähteestä kuin monen muunkin: Aku Ankasta.
- Mulla oli sudenpentujen käsikirja ja se vaikutti hankalalta. Jotenkin oli mielikuva, että pitää olla jämpti. Mutta täällähän on aika paljon hauskoja aktiviteetteja, Kankare sanoo.
Kankare on toki kuullut kavereiltaan partioleireistä ja ja…

Kuuluuko partio kaikille? - Pinkkipartio muuttaa asenteita

Säihkeellä on mukana myös sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien partiolaisten yhteisöstä syntynyt Pinkkipartio. Pinkkipartiolla on leirisuoralla oma sateenkaaricorneri. Perjantaina päivällä auenneessa cornerissa on mahdollista lakata omat kyntensä kynsibuffassa, aktiviteeteissa tutustua sateenkaarisanastoon tai pureutua stereotypioihin sekä testata ja päivittää omia tietojaan Monimuotoisuus pähkinänkuoressa -infopaketin kanssa.
- Haluamme jakaa asiallista tietoa ja olla mukana muuttamassa asenneilmapiiriä, Veera Hatakka Pinkkipartiosta kertoo.
Veera viettää paljon aikaa sateenkaaricornerilla, mutta häntä saa tulla nykäisemään hihasta muuallakin leirialueella, jos on jotain kysyttävää tai kerrottavaa. Cornerin ohjelmassa on myös keskustelutilaisuuksia ja erilaisia workshoppeja.  Sateenkaaricorneri on auki perjantaista tiistaihin kello 10-12, 13-17 ja 18-22.30
Pinkkipartio haluaa edistää tasa-arvoista partiotoimintaa riippumatta ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuol…